Aankomende diensten

Aankomende diensten

28 oktober 2018
 • Vrije Woordbediening

  Tijd: 11.00 uur

  zondag 28 oktober 2018

4 november 2018
 • Vrije Woordbediening

  Tijd: 11.00 uur

  zondag 4 november 2018

11 november 2018
 • Woordbediening door br. Hans Lieberton

  Thema: Hoe gaan we met elkaar om in de gemeente?

  Tijd: 11.00 uur

  zondag 11 november 2018

18 november 2018
 • Muziek en zang m.m.v. brassband de Bazuin, Ureterp (Meer informatie door op de balk te klikken)

  Thema: The Light of the world.
  Tijd: 11.00 uur

  De Bazuin biedt iets nieuws aan!
  Wie een beetje bekend is met brassbandmuziek weet dat er veel muziekmateriaal beschikbaar is voor de zgn. gewijde muziek. Daarmee wordt bedoeld dat er veel christelijk repertoire is gemaakt om uit te voeren. Veel van die muziek komt oorspronkelijk vandaan bij het Leger des Heils. Dat is ook niet zo vreemd want het Leger des Heils staat natuurlijk bekend om haar vele brassbands.
  Naast traditionele liederen zijn er ook prachtige muziekstukken gemaakt waarbij een Bijbelverhaal of een Bijbeltekst zijn gebruikt ter inspiratie. De Bazuin heeft ook een aantal van deze mooie muziekstukken tot haar beschikking.
  Het idee is ontstaan om als brassband De Bazuin een soort themadienst aan te bieden aan kerken of gemeenten. In deze themadienst met een volledig programma staat het muziekstuk ‘Light of the world’ centraal.
  Over Light of the world:
  De componist, de Nieuw Zeelandse heilsoldaat Dean Goffin, diende tijdens de Tweede Wereldoorlog als kapelmeester in het geallieerde leger. Tijdens zijn verblijf in Londen bezocht hij de Sint Paul Catredral en raakte daar gefascineerd door een schilderij van de schilder William Holman Hunt. Hunt had hier Jezus afgebeeld achter een zo goed als gesloten deur zonder deurklink en gaf dit schilderij de naam The Light of the World.

  De Bazuin vertelt hierover in de dienst. Daarnaast wordt er muziek gespeeld waarbij gezongen wordt. Hierbij wordt rekening gehouden met de diverse stijlen die er zijn, zo wordt er zowel een psalm alsook een opwekkingslied gezongen. Vandaag de eerste uitvoering in de Uitzichgemeente!
  Nieuwsgierig of zo’n soort dienst ook iets is voor uw gemeente of kerk? Neem dan contact op met de Bazuin. Zij komen graag. http://www.bazuinureterp.nl/

  zondag 18 november 2018

20 november 2018
 • Bijbelbespreking Handelingen 25, inleiding br.J.Arentsen

  Tijd: 20.00 uur

  dinsdag 20 november 2018

25 november 2018
 • Vrije Woordbediening

  Tijd: 11.00 uur

  zondag 25 november 2018

Reageren is niet mogelijk.