Archief van
Categorie: Nieuws

SPECIALE DIENST op 17 november; ‘Jezus daalde af….’

SPECIALE DIENST op 17 november; ‘Jezus daalde af….’

Prof. Dr. GabriĆ«l Anthonio over Johannes 2:12; Jezus daalde af naar KafarnaĆ¼m De weg naar succes is die van opstijgen naar steeds meer. Echter, het volgen van Jezus gaat over afdalen. Als we Hem volgen is er een weg naar beneden, een weg van vallen en opstaan. Maar ook van weg met bijzondere wendingen en wonderlijke gebeurtenissen.

I do not believe my own eyes!

I do not believe my own eyes!

I do not believe my own eyes! 23 april 2018 – Malakal, Soedan Deze uitspraak heb ik vaak gehoord in de eerste dagen dat ik terug was. Alleen op kantoor in Renk was bekend gemaakt dat ik terug zou komen, dus toen ik de kliniek instapte was de verbazing en verwondering groot. Huh, is het echt waar, droom ik niet, ik geloof mijn eigen ogen niet! Ik heb genoeg knuffels gehad voor de rest van het jaar en heb weer…

Lees Meer Lees Meer

Bezoek uit Nederland

Bezoek uit Nederland

Bezoek uit Nederland 6 mei 2018 – Malakal, Soedan Eind april kregen we bezoek, een team van EO metterdaad kwam bij ons in Renk om opnames te maken voor uitzendingen over Zuid Soedan. Ze zijn ook bij andere organisaties geweest.

BeterBijbel.nl

BeterBijbel.nl

Elke dag kort je Bijbelkennis testen op BeterBijbel.nl Dagelijks online en binnen twee minuten je Bijbelkennis testen? Vanaf vandaag kan dit via www.BeterBijbel.nl. Achter de schermen heeft een team van maar liefst 25 medewerkers hard gewerkt om meer dan 2500 vragen te maken en te testen. Vanaf vandaag is BeterBijbel.nl online en kunnen deelnemers gratis hun Bijbelkennis testen.