Jongerengroep ‘Davar’ zondagavond

Jongerengroep ‘Davar’ zondagavond

Davar is het Hebreeuwse woord voor zowel woord als daad. Dit willen we als onze club ook uitdragen: dat geloven met woorden en daden te maken heeft. Dat doen we door verschillende activiteiten te organiseren, zoals het ouderendiner, maar ook door elke zondagavond bij elkaar te komen.

Ben je 16 jaar of ouder? Dan ben je van harte welkom om eens langs te komen op zondagavond! We beginnen om 19:00 met koffie en thee. Daarna zingen en bidden we en hebben we een avondinvulling. De ene keer is het een broeder uit de gemeente die iets heeft voorbereid, de andere keer iemand van Davar. Daarna gaan we uiteen in groepjes en bespreken we de avond en soms ook persoonlijke dingen die ons bezig houden.
We doen ook veel leuke dingen met elkaar buiten de zondagavonden om: we houden regelmatig een spelletjesavond, kijken een (christelijke) film, gaan bowlen of poolen en af en toe organiseren we een weekend.

Kortom: Davar kent heel veel gezelligheid, maar we zijn vooral serieus bezig met het geloof en willen steeds meer van God leren!

 

Elke zondagavond vanaf 19:00 in gebouw Uitzicht
Aankomende avondinvullingen:

Niets van 9 april 2020 tot 14 mei 2020.